Тернопільська "Нива" поступилась "Вікторії" у контрольному поєдинку

nuvaaУ понеділок 4 березня "Нива" провела черговий контрольний поєдинок в рамках заключного - третього збору підготовки. Цього разу тернополяни вирушили у Винники, де до чемпіонату готується ФК "Вікторія" із міста Суми. Жовто-зелені вже знайомі із даним суперником, так як 19 лютого, також у Винниках, тоді ще в рамках другого збору між командами також проводився спаринг. Тоді забиті м‘ячі Євпаком та Долінським принесли перемогу сумчанам. На матч "Нива" вийшла в такому складі: 

Ольховий ( на перегляді ), Зінь, Мудрий, Хруставка, Бей, Давидов, Волохатий, Козак, Гатала, Голуб ( на перегляді ), Різник

Поєдинку динаміки добавила погода. На початку поєдинку випав рясний дощ і вже з старту матчу команди задали високий зустрічний темп. 

В одній з швидких атак "Вікторії" в дебюті зустрічі вдалось здобути право на розіграш кутового, після подачі від прапорця відбулась вдала скидка на дальню стійку воріт, де чатував Валерій Курелєх, який прямо таки заніс м‘яч у ворота тернополян. Однак номінальним господарям не вдалось володіти перевагою в рахунку довго. На 22 хвилині зустрічі Богдан Козак вдало зіграв на підбиранні поблизу центру поля, здійснив прорив впритул до штрафного майданчику, та завдав прицільного - "більярдного" пострілу в рамку воріт Дениса Шеліхова, який не мав шансів врятувати свою команду від пропущеного м‘яча. Одразу після того як тернополянам вдалось зрівняти рахунок, команда почала створювати ще більше моментів. Жовто-зелені заробляли чимало стандартів, діяли небезпечно саме з гри, але на жаль, відзначитись так і не вдалось. По перерві обидві команди провели ряд замін, однак на користь це пішло однозначно саме "Вікторії". Сумчани перейняли ініціативу і під кінець матчу змогли відзначитись вдруге. Принести перемогу "Вікторії" знову допоміг стандарт. Цього разу після подачі з кутового вдало зумів зіграти Шаврін. Тернополяни також намагались діяти гостро в фазі атаки, однак довести розіграші до взяття воріт команда так і не зуміла. "Нива" вдруге поспіль поступається із рахунком 2:1, наступний матч команда проведе 9 березня із чернівецькою "Буковиною", місце та час зустрічі буде повідомлено згодом.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com