У Тернополі планується відкрити громадський простір «OPEN SPACE»

kovorking 07033034r Мета проекту – створення якісної, сучасної та інноваційної інфраструктури для підтримки бізнесу громади. Як зазначає міський голова Сергій Надал, завдяки проекту ми отримаємо точку об’єднання бізнесу і споживачів; сучасну інфраструктуру для зв’язків громадськості та бізнес-сектору; самозайнятість населення; популяризацію місцевих брендів; базу для започаткування стартапів або проектів; місце для реалізації креативних ідей, обмін знаннями та досвідом, а також для підтримки ветеранського бізнесу.

Під час реалізації проекту планується декілька активностей:

  • Облаштування коворкінг центру для підприємців з необхідним обладнанням та конференц-залу;
  • Створення «Простору для промоції та сприяння бізнесу» (шоуруму). Це ініціатива зі створення виставково-промоційного простору надасть можливості підприємцям, дизайнерам, майстрам, іншим креативним професіоналам демонструвати свої продукти, послуги, залучати нових клієнтів;
  • Створення творчих студій з облаштуванням «Студія промислового дизайну»«Студія урбаністики».Заплановано придбання цифрового 3D обладнання для сканування, моделювання та оцифрування продуктів;
  • Проведення інформаційно просвітницької кампанії та створення комунікаційних інструментів;
  • Проведення тренінгів та навчань включатиме проведення тренінгів щодо загального розуміння бренду, алгоритму його побудови, вибору бренд-комунікацій; технологій просування продукції, інші тренінги на тематики маркетингу, дизайну, SMM тощо.

Простір «OPEN SPACE» очікує на підприємців вже у вересні 2024 року. Проект реалізується за кошти іноземних партнерів. Створення громадського простору відбувається в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» за фінансування уряду Німеччини. Проєкт імплементується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH спільно з Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com