Тернопіль передав 50 ударних дронів для спецпідрозділу «Лють» - Сергій Надал

Надал дрони Лють6 березня 2024 передали для спеціального підрозділу Національної поліції «Лють» 50 FPV-дронів. Ці «бойові пташки» допоможуть нашим «спецам» ефективніше знищувати московських окупантів. Про це заявив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Пряма мова мера

«Тернопіль закупив та передає спецпідрозділу «Лють» Національної поліції 50 FPV-дронів. Наші «специ» наводять жах на московського окупанта. Поліцейські, які вчора патрулювали вулиці нашого Тернополя, сьогодні знищують рашистів. І святий обов’язок нашої громади допомагати Героям-захисникам. Щиро дякую всім платникам податків. Всім, хто допомагає фронту. Слава Україні», - заявив Сергій Надал.

Нагадаємо

Тернопіль практично щодня допомагаємо нашим воїнам. Передає на фронт дрони різних типів. У цей же день, 6 березня мерія передала на передову чергову партію з 50 FPV-дронів для військових. 5 березня мерія передала на передову чергову партію ударних дронів. 70 ударних FPV-дронів отримала бойова військова частина, де воюють тернополяни. 4 березня мерія передала на передову чергову партію з 50 «бойових пташок». 1 березня міська рада передала партію 60 FPV-дронів для наших Героїв-захисників. «Бойові пташки» отримали наші тернопільські воїни, які сьогодні виконують бойові завдання на лінії фронту. 29 лютого мерія передала ще 50 дронів FPV в комплекті з акумуляторами для одного зі спецпідрозділів. 28 лютого міська рада Тернополя закупила для наших захисників 290 FPV-дронів. Ударні дрони отримають шість військових частин та Національна поліція. 27 лютого 2024 року міська рада Тернополя передала на фронт для наших військових чергову партію з 100 FPV-дронів у комплекті. Минулого тижня для військових передали 180 FPV-дронів, чотири квадрокоптери Mavic. Також тривають закупівлі квадрокоптерів DJI Mavic, комп’ютерної техніки та іншого потрібного обладнання для потреб військовослужбовців.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com