Школи Тернопільщини отримали 12 нових автобусів

img 466 нНавчальні заклади Тернопільщини отримали 12 нових шкільних автобусів. Один з них - спеціальний для дітей з особливими освітніми потребами. Заступник голови ОДА Ігор Гайдук вручив ключі від транспортних засобів керівникам освітніх закладів.

«Шкільний автобус – це перш за все безпека дітей у дорозі до школи, спокій батьків, і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного школяра, який проживає у сільській місцевості. Адже діти повинні із задоволенням ходити до школи. У них, як і вчителів, має бути можливість комфортно та безпечно доїхати на уроки і повернутися додому», - зазначив заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Гайдук.

Він додав, що придбання автобусів здійснювалося за рахунок співфінансування: 70% - кошти державної субвенції і 30% - місцевих бюджетів. На закупівлю автобусів використано 21 млн. 890 тис. грн. , а з місцевих бюджетів - 6 млн. 600 тис. грн. Вартість спецавтобуса 2 млн. 185 тис. грн. з державного бюджету і 675, 6 тис. грн з місцевого.

автобуси школа

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com