Історія успіху: “DOREMI” у Чорткові – бізнес Юлії Завійської

бізнес 6344334636Чортківчанка Юлія Завійська, колишня безробітна, а сьогодні успішна бізнес-леді і роботодавець, власниця закладу швидкого харчування «DOREMI» у Чорткові.

Свого часу вона звернулась до Чортківської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості за допомогою в пошуку роботи.

Серед послуг, які надає служба зайнятості, жінку, колишню бухгалтерку, зацікавила можливість відкрити власну справу. За спрямуванням кар’єрного радника вона взяла участь у семінарі «Генеруй бізнес-ідею та розпочни свій бізнес», пройшовши профдіагностичне тестування, впевнилася, що має схильність до приватного бізнесу, відтак остаточно вирішила стати підприємцем.

За направленням райфілії ОЦЗ Юлія пройшла підвищення кваліфікації за напрямком “Провадження підприємницької діяльності” шляхом стажування у місцевого роботодавця, склала бізнес-план на тему: “Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування”, отримала одноразову допомогу для організації підприємницької діяльності і в серпні 2019 року розпочала практичну реалізацію підприємницької ідеї щодо надання послуг мобільного харчування.

«Започаткування власного бізнесу — справа для найбільш активних і рішучих, це серйозне і відповідальне рішення. Адже потрібно “відшукати” таку справу, яка б мала попит на ринку, була конкурентоздатною, приносила моральне задоволення. Це постійна самоосвіта з різних галузей, праця над собою, аналіз своєї діяльності», — зазначає підприємець.

Працелюбність, креативність, високий професіоналізм допомогли чортківській бізнес-леді зробити свій бізнес успішним, відтак вона створила нове робоче місце для безробітного краянина Андрія Хрика, який був працевлаштований за направленням служби зайнятості після успішного проходження стажування на робочому місці.

Майбутнім підприємцям Юлія Завійська радить уміти ставити чітку мету та виявляти наполегливість у її досягненні, бути чуйними, уважними, привітними до людей, адже це є основою успіху в будь-якому бізнесі.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com