Минулої доби на Тернопільщині горіли три житлових будинки

хата пожежа 344Три житлові будинки минулої доби рятували від вогню пожежники на Тернопільщині.

На щастя, у пожежах ніхто не постраждав. Причини виникнення загорянь та матеріальні збитки встановлюються. Про події повідомляють в обласному Управлінні ДСНС.

8 березня близько 11 години у с. Космирин Чортківського (Бучацького) району виникла пожежа житлового будинку. Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 15 м.кв., пошкодив облицювання стін житлової кімнати на площі 15 м.кв. Пожежу загасив черговий караул 9 ДПРЧ Управління.

Того ж дня о 17:45 в м. Скалат Тернопільського (Підволочиського) району, по вул. Сонячна, 1, спалахнув житловий будинок. Згоріли речі домашнього вжитку на площі 10 м.кв., пошкоджено димохід, облицювання стін на площі 15 м.кв, перекриття на площі 10 м.кв. Пожежу ліквідував черговий караул 24 ДПРП 20 ДПРЧ Управління.

Ще одна пожежа житлового будинку виникла близько 18.00 у с. Богданівка Кременецького району по вул. Бондарівка. Вогонь знищив покриття та перекриття житлового будинку на площі 90 м.кв., пошкодив речі домашнього вжитку, облицювання стін у 2-х житлових кімнатах. Пожежу загасили чергові караули 5 ДПРЧ Управління та 23 ДПРП 5 ДПРЧ Управління.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com