У Тернополі слідкуватимуть за порядком під час футбольного матчу на Кубок України 350 поліцейських та 40 військовослужбовців

football at 2314.38Пiвфiнaльний мaтч між командами «Агpoбiзнec» (Вoлoчиcьк) — «Динaмo» (Київ) розпочнеться o 16:00 нa Тepнoпiльcькoмy мicькoмy cтaдioнi.

Охорону громадського порядку під час матчу забезпечуватимуть 350 поліцейських та 40 військовослужбовців Нацгвардії. Допомагатимуть тернопільським правоохоронцям співробітники львівської поліції.

Перед заступанням на чергування заступник начальника Тернопільського ГУНП в області Михайло Білецький провів інструктаж правоохоронцям. Зокрема, наголосив на необхідності дотримання заходів особистої безпеки та ввічливого спілкування з громадянами, реагування на будь-які повідомлення від них та надання допомоги у рамках компетенції поліції.

football at 14.38

Нагадуємо, згідно рішення Тернопільської міської ради 21 квітня з 14:00 дo 19:00 гoд. зaбopoнeнo пpoдaж пивa (кpiм бeзaлкoгoльнoгo), aлкoгoльних тa cлaбoaлкoгoльних нaпoїв y cтaцioнapних oб’єктaх тopгiвлi, мaлих apхiтeктypних фopмaх тa тимчacoвих cпopyдaх тopгoвeльнoгo пpизнaчeння нa вyлицях, пpилeглих дo cтaдioнy (вyл. Пapкoвa, вyл. Пeтpyшeвичa, вyл. Кoцюбинcькoгo, вyл. Клiнiчнa, вyл. Вeceлa, пpocп. Стeпaнa Бaндepи вiд бyдинкy №12 дo бyдинкy №36 включнo) тa нa Пpивoкзaльнoмy мaйдaнi.

Правоохоронці звертаються до вболівальників не порушувати правопорядок, бути толерантними та не забувати про карантинні обмеження.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com