В чому основновні переваги костюмів Норфін

9493302 493202011 1Технологи і дизайнери компанії слідкують за новітніми технологіями, а тому при виготовленні одягу під торговою маркою Norfin використовуються лише високоякісні матеріали. Співробітники компанії особливу увагу приділяють вибору сировини.

Історія компанії Норфін бере свій початок з 1995 року. Спочатку це було відносно невелике виробництво на території Латвії, яке згодом перетворилося у потужний концерн, який підкорив не тільки прибалтійські та скандинавські ринки, але й ринки Східної та Західної Європи, Азії і навіть Сполучених Штатів Америки. Це яскравий приклад того, як наполегливість та виважений підхід до улюбленої справи дають чудовий результат.

Лінійка продукції компанії Норфін включає в себе широкий вибір різноманітної продукції для активного відпочинку, в том числі спорту, риболовлі та полювання. Особливої уваги заслуговують костюми, які мають привабливий зовнішній вигляд та створюють умови для комфортного перебування людини на відкритому повітрі у будь-яку погоду. На початкову етапі розвитку головною цільовою аудиторію латвійського бренду були мисливці та рибалки, однак згодом ситуація змінилася і якісні костюми компанії вподобали спортсмени і ті, хто любить активний відпочинок. Окрім цього, такий одяг можна використовувати і у повсякденному житті.

Особливості виробництва

Технологи і дизайнери компанії слідкують за новітніми технологіями, а тому при виготовленні одягу під торговою маркою Norfin використовуються лише високоякісні матеріали. Співробітники компанії особливу увагу приділяють вибору сировини і постійно впроваджують в життя власні напрацювання.

Головними пріоритетами компанії є якість, зручність та комфорт. Досягти такого результату дозволяє спеціальний крій, а також застосування різних функціональних вставок. Завдяки цьому створюються ідеальні умови для вільного і комфортного пересування, навіть в умовах підвищеного фізичного навантаження. Особливість матеріалів, які використовуються при виробництві, полягає в їх здатності зберігати тепло та максимально швидко відводити зайву вологу.

494302 49392201111 2

Переваги костюмів Norfin

До переліку основних переваг, якими наділені костюми Норфін https://norfin.com.ua/kostumy/ , можна віднести наступні:

  • Підвищена зносостійкість. На практиці доведено, що якісні костюми Норфін здатні витримувати навантаження в умовах, наближених до екстримальних і не змінюють свого зовнішнього вигляду на протязі багатьох сезонів.
  • Легкість на простота догляду. Більшість костюмів піддаються машинному пранню, при цьому вони не втрачають свою якість і колір.
  • Відмінно тримають форму. Навіть довготривале використання не матиме негативних наслідків у вигляді розтягнень та зміни форми.
  • Доступна ціна. Незважаючи на використання сучасних технологій та матеріалів, костюми Норфін відрізняються демократичною (доступною) ціною.

Основні види

У лінійці компанії переважають два основних види костюмів: демісезонного та зимового спрямування. Здебільшого для їх виготовлення в компанії Норфін використовують інноваційний матеріал Nortex Breathable, який чудово зберігає тепло та здатен захистити людину від будь-яких примх погоди. Також він чудово справляється з відводом назовні надлишків вологи, завдяки чому створюється ідеальний мікроклімат. Вентиляційні властивості матеріалу сприяють тому, що він чудово підходить для створення літніх костюмів.

Серед демісезонних костюмів особливої уваги заслуговують такі моделі, як Norfin ALPHA, Norfin Rebel Pro, Norfin Pro Dry 3, Norfin Boat та інші. А в зимовій колекції компанії можна виділи Norfin Element, Norfin Atlantis, Norfin Arctic.

Кожен костюм має додаткові підсилення у зоні ліктів, колін та сідниць, завдяки цьому вірогідність пошкодження в цих місцях зводиться до мінімуму.

939202011 43329922 3333

Де придбати продукцію

Ознайомитися з повним переліком костюмів, підібрати найбільш підходящий та зробити замовлення можна на офіційному сайті norfin.com.ua. Кваліфіковані співробітники можуть проконсультувати покупців по різним питанням, зокрема:

  • допоможуть визначитися з розміром;
  • розкажуть про особливості конкретної моделі;
  • ознайомлять з умовами придбання, доставки, обміну та повернення товару.

У відвідувачів є можливість отримати доступ до акційних та спеціальних пропозицій, а також одними з перших можуть оцінити сезонні новинки компанії.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com