Твердопаливні котли Altep – основа автономного теплопостачання

4849434494949 44342323Пересічні споживачі намагаються будь-якими способами економити на ресурсах, не кажучи вже про великі промислові об'єкти. Економія витрат є гарантом стабільності підприємства та зниження вартості підсумкової продукції. Одним з ефективних рішень є перехід на альтернативні джерела тепла, а саме пелети, дрова, вугілля та біопаливо.

Вітчизняний виробник Altep готовий запропонувати кілька десятків різновидів котлів, що забезпечують надійність та високий показник ККД. Ознайомитись з пропозиціями можна тут https://altep.ua, де кожен котел доповнюється докладним описом, вказані характеристики та є фотографії для наочності. На всю продукцію є гарантія і сертифікаті якості.

Особливості промислових котлів

Незважаючи на різноманітність асортименту, популярністю користуються промислові котли тривалого горіння. Вони стануть безпечною та екологічно чистою альтернативою газовому обладнанню. Серед плюсів слід виділити кілька моментів:

  • 1. Автономність. Немає необхідності підключати котел до будь-яких централізованих систем, адже він ефективно працюватиме в найвіддаленіших районах;
  • 2. Економічність. Різні моделі котлів вимагають різних налаштувань та підготовки відповідного палива;
  • 3. Екологічність. Проходження суворої сертифікації та наявність підтверджуючих документів – гарантія відповідності обладнання певним нормам та стандартам;
  • 4. Автоматизація. Блоки керування та автоматичне завантаження палива створюють умови для безперервної роботи системи опалення. Без втручання людини котел пропрацює до 7 діб.

Потужність більшості котлів досягає 1500 кВт, а цього достатньо для опалення площі 15 000 квадратних метрів. Обладнання працює на пелетах, вугіллі, дровах, щепі та біопаливі. Котли можуть стати частинами модульних конструкцій, де встановлені димарі, гідравлічні роздільники, насосне обладнання, контрольно-вимірювальні прилади та інше.

Купівля та доставка котлів

Обслуговуванням та оформленням замовлень займається компанія «Альтеп-Центр», де кожен співробітник – це професіонал своєї справи, який досконало знає якісні та переважні характеристики всього обладнання. Фахівці готові вислухати запити клієнтів та підібрати оптимальний набір обладнання під конкретний об'єкт. У майбутньому котли обслуговуватимуться як за гарантією, так і після неї. Це сприяє продовженню терміну служби обладнання.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com