Тернопіль отримав гуманітарну допомогу з Німеччини

4485588484884У ці важкі часи для нашого народу все більше країн Європи долучатися до збору та передачі гуманітарних вантажів в Україну.

21 березня Тернопільська міська територіальна громада, зокрема, отримала допомогу від німецького міста Барут.

Найнеобхідніше передано для наших рятувальників: хімічні захисні костюми, респіратори, захисні маски, фляги, носилки, шоломи, медичні інструменти, гідравлічні рятувальні прилади тощо.

Отримали також предмети гігієни, одяг, взуття, матраци, дитячі товари, медичне обладнання та медикаменти.

Міський голова Сергій Надал висловив щиру подяку меру міста Барут Петеру Ільку за надану допомогу, а також усім громадянам, котрі долучилися до збору гуманітарного вантажу.

«Така підтримка є надзвичайно важливою, адже щодня наше місто приймає тисячі громадян, які тікають від війни, рятуючи своє життя і життя своїх дітей»,- додав мер.

Додамо, раніше у Тернопіль з міста Барут прибули також автомобіль швидкої допомоги, який уже переданий у комунальну міську лікарню №2, та ще два автомобілі-майстерні для ліквідації аварійних ситуацій на мережах тепло- та водопостачання, одна з яких буде використовуватися в області, інша - комунальним підприємство «Тернопільміськтеплокомуненерго».

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com