На Тернопільщині проходить відеоконкурс “Не лінуйся! Рухайся! Разом до ПЕРЕМОГИ!”

спорт конкурсНа Тернопільщині триває відкритий обласний відеоконкурс “Не лінуйся! Рухайся! Разом до ПЕРЕМОГИ!”

За умовами його проведення усі відеоролики, надіслані на Відеоконкурс, мають відображати активний спосіб життя любителів фізичної культури і спорту різного віку.

Якщо ви маєте можливість займатись фізичною культурою і спортом в цей непростий для нашої країни час, зніміть відеоролик зі своїм улюбленим видом спортивних занять, адже це не тільки покращує ваш фізичний стан та виховує швидкість, спритність, координацію та витривалість, але й піднімає ваш дух, покращує настрій та налаштовує на позитив, дає віру у перемогу над собою та ворогом усіх учасників конкурсу, дорослих та дітей.

На сьогоднішній день на Фейсбук сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” вже надійшло 23 відеоролики з різних куточків нашої області.

Нагадуємо, Відеоролики надсилайте на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або через месенджер на Фейсбук сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” https://www.facebook.com/tr.sport.for.all.

У Відеоконкурсі може взяти участь один відеоролик одного автора.

Детальнішу інформацію про конкурс можна дізнатись, перейшовши за посиланням https://oblsport.te.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=6224:konkurs-video-peremoga-2022-1&catid=6:news

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com