Xiaomi Mi Band 6 Black – універсальний фітнес-браслет

3838238238282812 1212121212112135253526Нове покоління браслетів для фітнесу завжди є сюрпризом для фанатів таких гаджетів. Компанія Xiaomi випустила чергову новинку під назвою Mi Band 6 Black, яка відрізняється великим набором багатофункціональних рішень та особливостей. Це покращена версія попереднього покоління із збереженням усіх переваг.

Серед відмінних характеристик потрібно врахувати збільшений дисплей та зміну параметрів роботи датчиків на краще. При виборі xiaomi mi smart band 6 не потрібно орієнтуватися на вартість, адже функціонал виправдовує себе. Аксесуар стане помічником як для спортсменів, так і для простих обивателів та офісних працівників.

Особливості браслета

Ключові характеристики та нові зміни браслета можна описати так:

      • оновлений кольоровий дисплей 1.56";
      • наявність динамічного циферблату;
      • цілодобовий моніторинг сну;
      • магнітне заряджання;
      • 30 видів вправ;
      • аналіз рівня кисню у крові SpO₂;
      • контроль за жіночим організмом;
      • автономна робота протягом 2 тижнів.

Ключовою особливістю та новинкою є оновлення екрану AMOLED. Тепер він найбільший із усіх ранніх пропозицій з діагоналлю 1.56. Відображення покращено, дозволяючи бачити картинку з різних кутів під час ходьби або бігу.

Циферблати та зовнішній вигляд

Виробник пропонує 130 різних тем для циферблатів, дозволяючи їх змінювати у зручний час як завгодно. Зовнішній вигляд можна змінити за допомогою 8 варіацій ремінців. Під різний стиль та образ підбирається різний формат ремінця.

У їхньому виробництві застосовується гіпоалергенний матеріал, він злегка розтягується і відрізняється механічною стійкістю. Стиль вільний, тому такі ремінці підійдуть під класичний образ або спортивний одяг.

Акумуляторна батарея

Місткість акумулятора збільшена до показників 125 мАг. Гарантується автономна безперебійна робота протягом 19 днів. При використанні різних режимів, активації бездротової технології передачі даних Bluetooth та вимірюванні частоти серцевих скорочень, час автономної роботи істотно знижується.

Захист корпусу

Застосовано нові стандарти захисту корпусу, адже тепер із фітнес-браслетом можна купатися, вирушати до сауни, а також пірнати на глибину до 1,5 метрів. Цікаво, що функціонал захисту розраховується виключно на прісну воду.

При належній увазі та обслуговуванні годинник стане ефективним аксесуаром для різних категорій людей. Браслет поєднує великий функціонал і дозволяє стежити як за здоров'ям, так і виконувати різні тренування з аналізом актуальних даних.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com