Терноплянка перерахував шахраям 70 тисяч гривень за «авто»

авто шахрай 332Мешканка Тернопільського району віддала незнайомцям майже 70 тисяч гривень. Після того, як зрозуміла, що її ошукали, звернулася за допомогою до поліції.

За словами потерпілої, вона знайшла в інтернеті сайт, працівники якого займалися продажем автівок, пригнаних з-за кордону. Саме тут жінка побачила авто, яке їй підходило і за ціною, і за технічними характеристиками. Вона залишила заявку на його покупку.

За деякий час їй зателефонували. Представник "фірми" розповів про усі умови купівлі-продажу транспортного засобу. Вислали жінці на електронну адресу і договір. Після того, які документ був підписаний, покупець зобов'язувалася оплатити аванс, а це - більше десяти тисяч гривень. За деякий час до жінки зателефонували знову і сказали, аби купівля пройшла успішно, потрібно доплатити ще. Таким чином жителька області перерахувала на картку майже 70 тисяч гривень.

Після проплати з жінкою не зв'язувалися, а сторінка на сайті виявилася заблокованою. Про шахрайство потерпіла повідомила в поліцію.

Триває слідство.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com