Додали нові укриття на карту

karta sporud 28 07 2022З метою швидкого доступу до безпечних місць у випадку повітряної  тривоги на інтерактивну карту захисних споруд Тернополя нанесено додаткові місця укриттів. Завдяки електронному сервісу мешканці та гості міста можуть знайти місця розташування сховищ, що розміщені найближче до місця перебування чи проживання. На карті розміщено чотири категорії укриттів, які позначено різними кольорами. Зокрема:

  • Синій – найпростіші захисні споруди житлового фонду міста, сховища та протирадіаційні укриття.
  • Жовтий – захисні споруди у закладах торгівлі та харчування. Приміщення можна використовувати як укриття під час повітряних тривог у робочі години – з 10.00 год по 22.00 год.
  • Зелений – найпростіші укриття у закладах дошкільної освіти. Такі сховища призначені виключно для персоналу та вихованців закладу дошкільної освіти.
  • Червоний – захисні споруди у лікувальних закладах міста. Призначені лише для медперсоналу і хворих, які перебувають у медичному закладі.

Інформація щодо укриттів постійно моніториться та оновлюється.

Як користуватися інтерактивною картою?

- користувачу необхідно перейти за посиланням у розділі «Е-сервіси» на сайті міської ради Тернополя;

- на інформаційній панелі, що відкриється, можна побачити усі захисні споруди, які мають спеціальні позначення відповідно до свого призначення;

- натиснувши на значок можна побачити адресу розміщення укриття, тип захисної споруди та кількість осіб, які можуть там перебувати.

Звертаємо увагу, що після сигналу «Повітряна тривога» громадяни можуть також використовувати  для захисту (у разі відсутності поблизу сховищ, протирадіаційних укриттів, найпростіших укриттів)  підвальні приміщення  будинків, підземні паркінги, заглиблені гаражі.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com