Команда Великих Бірок з перемогою повернулась із Всеукраїнських спортивних змагань серед команд сільських та селищних територіальних громад України

dartsУ селищі Ворохта Івано-Франківської області з 6 до 9 жовтня 2022 року проходили Всеукраїнські спортивні змагання серед команд сільських та селищних територіальних громад України. Організаторами заходу виступили Міністерство молоді та спорту України, Національний Олімпійський комітет України, Всеукраїнська Асоціація об’єднаних територіальних громад та Всеукраїнське ВФСТ «Колос».

У змаганнях взяло участь 15 обласних команд України та 260 учасників. Тернопільську область представляла на змаганнях команда Великобірківської селищної територіальної громади Тернопільського району на чолі з її головою Любомиром Ковчем. Спортсмени взяли участь у змаганнях з гирьового спорту, дартсу, шахів, шашок, настільного тенісу та футзалу і в результаті стали переможцями у командному заліку. У змаганнях з дартсу наші спортмени виграли особисті змагання. Серед чоловіків переможцем став Олександр Шум, а серед жінок – Оксана Паламар. У командному заліку тернополяни також здобули перемогу. У шахах срібну нагороду серед чоловіків виборов Ігор Подольський. У змаганнях з гирьового спорту Сергій Дулібан посів п’яту сходинку, а також п’ятими були наші тенісисти у командному заліку. Переможцем змагань стала наша команда у футзалі. У зональних змаганнях бірковчани виграли у представників Закарпатської області з рахунком 2-0 та у вінничан - 5-0. У півфіналі обіграли представників Дніпропетровської області, а у фіналі перемогли з рахунком 3-1 Саф’янівську сільську територіальну громаду Одеської області. За нашу команду виступали Руслан Мирончик, Віталій Паперовський, Станіслав Симчук, Петро Загурський, Владислав Левчик, Михайло Костів, Назар Гудзь, Дмитро Попко. У загальнокомандному заліку Всеукраїнських змагань серед сільських та селищних територіальних громад наші спортсмени набрали 14 очок та стали вперше переможцями цих змагань. Друге місце посіла команда Одеської області, а на третьому місці – чернівчани, - повідомляє Тернопільська територіальна організація ВФСТ «Колос» на своїй сторінці у соцмережах.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com