Одеса продовжує приймати мешканців Миколаївської та Херсонської областей та надавати їм допомогу – Євген Шевцов

вокзал ОдесаУкраїнці з Миколаївської, Херсонської, Запорізької та інших областей продовжують приїжджати до Одеси та області – хтось їде далі на Захід країни та за кордон, а хтось залишається у цьому місті та області.

Одеські волонтери зустрічають переселенців, привозять їх своїми автомобілями та надають усю необхідну допомогу та підтримку: від житла та харчування до психологічної допомоги.

За словами поліцейського Євгена Шевцова, який активно останніми місяцями допомагає волонтерам та військовим, сьогодні переселенців до Одеси приїжджає вже менше, ніж у перші місяці війни, але з урахуванням того, що звільняються від окупантів нові населені пункти у Миколаївській та Херсонській областях кількість переселенців може вирости. Багато хто не хоче виїжджати за кордон, а чекає в Одесі нагоди повернутися додому, коли припиняться обстріли.

«Бажання допомогти у волонтерів, бізнесменів та одеситів не зменшується, а навпаки – все більше людей хочуть допомогти і цивільним, і військовим. Бізнесмени та звичайні одесити пропонують житло, їжу, одяг та необхідні речі», – каже Євген Шевцов.

Рашисти продовжують обстрілювати Миколаїв та інші населені пункти, руйнуючи будинки та інфраструктуру. З розбитими вікнами, дахами та стінами без опалення та води люди не можуть пережити зиму, тим більше літні, інваліди та з маленькими дітьми.

«Людям не потрібно наражати своє життя і здоров'я на небезпеку, тим більше волонтери та одесити готові допомогти вимушеним переселенцям. Очікуємо, що після якнайшвидшого звільнення безлічі населених пунктів Херсонської області та самого Херсона кількість переселенців збільшиться. Усім їм готові надати допомогу різноманітні волонтерські фонди, бізнесмени та міська влада», – каже Євген Шевцов.

За його словами, вимушені переселенці, які приїхали до Одеси, також хочуть знайти роботу і бути корисними.

Євген Шевцов також відзначив допомогу нашим військовим, яку продовжують збирати та передавати волонтери.

«Хлопці, які зараз на передовій та знищують окупантів передають слова подяки всім, хто їм допомагає. Вони дуже цінують допомогу: від засобів зв'язку, дронів та одягу до буржуйок та автомобілів. Необхідно не зменшувати темп, адже наша перемога буде ще ближче, якщо ми всі будемо й надалі також підтримувати наших військових та один одного», – каже він.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com