Тернополянам розкажуть все про роботу в IT сфері на щорічній конференції

konferentsiya 19102022Запрошуємо тернополян та гостей нашого міста до участі у щорічній конференції для початківців галузі ІТ «Файне.ІТ-2022», яка відбудеться 20 жовтня в Українському Домі. Початок о 15:30 год. «Файне.ІТ» проводиться з метою показу можливостей росту і розвитку у місті. Адже у Тернополі працюють як компанії, що розробляють ІТ-продукт на замовлення, так і продуктові ІТ-компанії. Захід буде цікавий не лише для студентів ІТ-спеціальностей університетів і коледжів, але й для школярів, людей, які задумуються про зміну професії і прагнуть розвиватися та покращувати сьогодення.

Учасники зможуть познайомитися з компаніями нашого міста, курсами які планується проводити та знайди свою ІТ-спільноту.  Для того, щоб взяти участь у конференції необхідно попередньо зареєструватися за посиланням. У програмі заходу виступи спікерів, які вже готові розповісти про актуальне в ІТ-індустрії, а саме:

1. Robota.ua - спікер СМО Юлія Далібук." Що потрібно, щоб знайти роботу в IT?

- Правила складання резюме та погляд на CV з боку рекрутера

- Найефективніші шляхи до отримання оферу від компанії

- Аналітика по ІТ-вакансіям (заробітна плата, топ-спеціальності)

2. Компанія SoftServe - спікер Олександр Паламарчук, C++ Software Development Lead, - "Внутрішня кухня інтервьювера, або як успішно пройти співбесіду"

3. Роман Рудяк (ELEKS) .NET розробник. - Тема: Один приклад із 100500 можливих варіантів. 

4. Анатолій Денис (SaaSJet) - Тема: Топ-10 викликів використання АІ в продукті.

5. Ященко Максим, (начальник Служби інформаційної безпеки UKRSIBBANK BNP Paribas Group) - Тема «Кібератаки та засоби протидії».

6. Журовський Святослав - Тема: Міська система відеоспостереження- технології, ПЗ - як це працює?

У виставковій зоні усі бажаючі матимуть можливість познайомитися з компаніями, дізнатися про наявні вакансії, про можливість працевлаштування, наявні курси у компанії, частота їх проведення та тривалість, які є професії у ІТ технічні та нетехнічні.  На заході компанії проведуть розіграш подарунків для відвідувачів. Організатор заходу Тернопільський ІТ Кластер.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com