Сьогодні вночі працювало понад два десятки техніки

zimove utrimannya 06022023Температура повітря у нічну пору доби помітно знизилася, а опади у вигляді снігу продовжилися. Тож задля належного утримання шляхово-мостового господарства, безпечного руху пішоходів та безперешкодного проїзду громадського і приватного транспорту, цієї ночі на дорогах Тернопільської міської територіальної громади працювало 28 одиниць снігоочисної техніки.

Відтак на вулично-дорожній мережі громади проводилися такі роботи:

  • 12 одиниць техніки проводили механізоване  посипання і прогортання проїзних частин;
  • дві одиниці техніки здійснювали механізоване поливання соляною  ропою проїжджих частин;
  • до підмітання і прогортання тротуарів тракторними щітками було залучено 12 одиниць спецтехніки;
  • та ще дві одиниці техніки проводили роботи з механізованого посипання та прогортання тракторами із навісним посипальним обладнанням.

Нагадуємо, за прибирання дворів та міжквартальних проїздів відповідальні управителі житлового фонду в місті (ЖЕКи та ОСББ). Дізнатись інформацію про виконавців робіт з утримання шляхово-мостового господарства м. Тернополя можна на інтерактивній карті відповідальності за зимове утримання міста 2022-2023рр. Фото з адресами, де неналежно прибирають сніг, мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером +38 073 015 1481. Просимо власників приватного транспорту не залишати авто на узбіччях доріг, аби не заважати процесу очищення вулично-дорожньої мережі міста від снігу.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com