Оголошено конкурс «Кращі інклюзивні практики України - 2023»

inklyuzuvniПо всій Україні громадські організації, батьківські спільноти, танцювальні та театральні студії, музичні колективи, спортивні клуби, фотографи й просто небайдужі проводять інклюзивні заходи, створюють інклюзивні команди та реалізують інклюзивні проєкти.
Інформування громади про такі практики та обмін досвідом – це важливі шляхи вирішення проблеми створення інклюзивного суспільства. Конкурс «Кращі інклюзивні практики України - 2023» є соціокультурним заходом, який спрямований на популяризацію досягнень у сфері соціальної інклюзії, досвіду подолання соціального відчуження, а також ініціацію соціальних майданчиків для обміну досвідом, можливостей для просування нових ідей, сучасних тенденцій в області розвитку інклюзивних практик України. Дата проведення Конкурсу: квітень – червень 2023 року. Збір заявок: квітень – травень 2023 р. Заповнити заявку за посиланням:
https://forms.gle/v26QqjN22MLfrzUw9. Надіслати фото-, відеоматеріали про практику на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 31 травня 2023 року. Детальніше: https://bit.ly/3oBzhPt

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com