Тернопільська "Нива" втрачає перемогу на останніх хвилинах

nuva30 квітня футбольний клуб "Нива" Тернопіль у четвертому турі чемпіонського раунду Vbet UA Першої у виїзному матчі зіграв внічию із запорізьким "Металургом". Основні події у матчі відбулися у другому таймі. В першій половині зустрічі команди на двох створили обмаль моментів.

У "Ниви" найреальнішу нагоду відкрити рахунок не використав Андрій Бей, пробивши набагато вище воріт із вигідної позиції. "Металурги" відповіли ударом Сада з лінії штрафного майданчика з яким без проблем впорався Механів. Отримавши порцію мотивації від тренерського штабу у перерві, тернополяни активно розпочали другий тайм і це принесло результат на 52-ій хвилині. Богдан Козак відкрив рахунок, пробивши у дальній кут воріт запорізької команди — перший матч у весняній частині і одразу забитий гол. У середині другого тайму "Нива" всерйоз претендувала на другий гол. Ігор Гатала потужно пробив зі штрафного удару і м'яч, від поперечини, опустився на лінію воріт — арбітри гол не зафіксували. На заключній хвилині основного часу арбітр показав другу жовту картку Олегу Соколову, зафіксувавши фол поблизу штрафного майданчика. І саме з цієї позиції рахунок зрівняв Володимир Польовий, який вийшов на заміну у другому таймі. Наступний матч у чемпіонаті жовто-зелені проведуть теж на виїзді у суботу, 6 травня. Матч проти черкаського "ЛНЗ" розпочнеться о 13:30.

Vbet UA Перша, 4 тур                 

30 квітня 2023, Моршин

"Металург" – "Нива" 1:1

Голи: Польовий (90+1) — Козак (52)

"Металург": Ніколаєнко, Сокол, Векляк, Палюх, Дворовенко, Крапивний, Сейтхалілов (Піддубний 90+5), Шалфєєв (Білоцерковець 59), Сад (Польовий 70), Могильний, Сидоров

"Нива": Механів, Соколов, Зінь, Демчук, Хруставка, Волохатий, Козак (Давидов 60), Гатала, Проців (Тяпкін 90+3), Бей, Різник (Галадей 86)

Попередження: Сад (38), Соколов (42), Векляк (66), Проців (75), Польовий (86)

Вилучення: Соколов (90, друга жовта)

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com