Тернопільська команда увійшла у ТОП - 20 Чемпіонату України з плавання

sportВпродовж 3-7 травня у м. Бровари (Київська область) проходив Чемпіонат України з плавання. Тернопільська команда плавців взяла участь у чемпіонаті та за результатами фінальних запливів вихованці спортивних закладів потрапили у ТОП-20 найсильніших плавців України. Тернопіль представляли спортсмени "КДЮСШ №1" та "КДЮСШ №2 ім. Юрія Горайського" у складі:

Юрій Юркевич (МСУ), Валерій Чуловський (МСУ), Тетяна Кучеренко (КМСУ) - спортсмени "КДЮСШ №2 ім. Юрія Горайського", тренер представник Марина Дзюбановська;

Михайло Басара (КМСУ), Поліна Циклаурі (КМСУ), Володимир  Синеруб (КМСУ),  Валентина Степанюк (КМСУ),  Лука Лизень (КМСУ) - спортсмени "КДЮСШ №1" ,  тренер - представник Катерина Антонишин. За результатами змагань на дистанції 50 м вільним стилем серед чоловіків бронзову нагороду здобув Юрій Юркевич вихованець "КДЮСШ №2 ім. Ю. Горайського". Підготували спортсмена тренери - Мирон Ференц та Віталій Волинець.

За підсумками попередніх запливів тернополяни потрапили до фінальних запливів:

Тетяна Кучеренко ("КДЮСШ №2 ім. Юрія Горайського", тренер Марина Дзюбановська) на дистанціях 50 та 100 м вільним стилем, 50 м батерфляй та 50 м на спині. Валерій Чуловський ("КДЮСШ №2 ім. Юрія Горайського", тренер Марина Дзюбановська) на дистанціях 50 та 100 м на спині та 50 м батерфляй. Поліна Циклаурі ("КДЮСШ №1", тренер Катерина Антонишин) на дистанції 100 м батерфляєм. Михайло Басара ("КДЮСШ №1", тренер Катерина Антонишин) на дистанції 50 м на спині. Юрій Юркевич ("КДЮСШ №2 ім. Юрія Горайського", тренер Віталій Волинець) на дистанціях 50 м батерфляй та 50 м на спині. Вітаємо спортсменів та тренерів з вдалим виступом на Чемпіонаті України та бажаємо успіхів у наступних стартах.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com