Сергій Надал: Завершуються роботи на вул.Бродівській, але у Тернополі тривають ремонти дворів та міжбудинкових проїздів

Надал двори232Українські воїни мужньо б’ються з ворогом. Кошти бюджету міської ради спрямовуються на підтримку Збройних сил. Проте, незважаючи на брак коштів, тилові міста мають підтримувати в належному стані міську інфраструктуру та здійснювати поточні ремонтні роботи. Цього року у Тернополі заплановано відремонтувати вул. Гайову, капітальний ремонт якої буде проводитися за рахунок співфінансування з міського та державного бюджетів.

Ремонт дворів

Проводяться роботи у дворах за адресами: вул. Лесі Українки, 8; Лесі Українки, 31; вул. Максима Кривоноса-вул. Петриківська; вул. Євгена Коновальця, 18; вул. Київська, 6. Також влаштовують пандус в межах пішохідного переходу на просп. Злуки. Впорядковується пішохідна доріжка та сходові марші на вул. Івана Мазепи, 3. Також на вул. Київська, 16-18 заплановано ремонт прибудинкових територій. Оскільки дані двори потребують капітального ремонту, працівники управління ЖКГ презентували мешканцям будинків проектну документацію, отримали пропозиції щодо ремонту та врахують їх під час виконання робіт. Наразі тривають тендерні процедури щодо виконання робіт за цими адресами. Відтак, роботи розпочнуться після визначення переможця у системі електронних торгів «Prozorro» та укладання договору.

Завершується роботи на Бродівській

На завершальному етапі роботи на вул. Бродівській, на ділянці від зупинки «6-магазин» до Бродівського шляхопроводу, зокрема, тут проводиться мощення тротуарів фігурними елементами. Раніше підрядники повністю відновили покриття проїжджої частини на цій ділянці та відремонтували Бродівський шляхопровід. 29 травня, відбуваються підготовчі роботи з поточного ремонту дорожнього покриття на вулицях: Михайла Грушевського, Листопадова, Замкова, Білецька, Северина Наливайка (фреза мала). Після нарізання ремонтних карт буде проведено влаштування асфальтобетонного покриття. На вулиці Мирона Тарнавського працівники підрядної організації розпочали влаштовувати дощоприймачі та демонтовувати старі бордюри.

Нагадаємо

Цього року у Тернополі заплановано відремонтувати вул. Гайову, капітальний ремонт якої буде проводитися за рахунок співфінансування з міського та державного бюджетів. Зокрема, на цей ремонт цієї дороги з міського бюджету передбачено 40 млн грн та ще понад 58 млн – кошти субвенції з Державного бюджету.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com