Наші віндсерфінгісти здобули шість медалей на Чемпіонаті України з вітрильного спорту

vitrilniy sport 05072023 2Впродовж чотирьох днів Тернопіль приймав Чемпіонат України з вітрильного спорту, в класах вітродошок «IQ FOIL» та «Techno-293». Відбувалась регата на акваторії Тернопільського ставу, на водно-спортивній базі КДЮСШ з водних видів спорту. За різних погодних та вітрових умов вдалося провести 12 перегонів. Тернопільські спортсмени в черговий раз довели, що вони є найсильнішими у цих видах програми серед віндсерфінгістів України.

  • Так, чемпіоном України серед чоловіків став кандидат в майстри спорту, студент ЗУНУ, тернополянин -Тігран Данієлян, який виконав, завдяки такому результату, норматив майстра спорту.
  • Бронзовим призером був майстер спорту - Мар’ян Воловець.
  • Серед жінок чемпіонкою України стала кандидат в майстри спорту, випускниця ТСШ №3 - Аліна Нижегородова.
  • Серед юніорів до 19 років срібну нагороду здобув кандидат у майстри спорту, студент Фахового коледжу економіки права та інформаційних технологій ЗУНУ - Тимур Данієлян.
  • Серед юнаків у класі «Techno-293» перше та друге місця посіли, учень ТНВК «Школи-ліцею №6 ім.Назарія Яремчука» - Дем’ян Варода та учень ТСШ №3 - Платон Кушик. Спортсмени є вихованцями відділення віндсерфінгу КДЮСШ з водних видів спорту, тренуються під керівництвом Олексія Нижегородова.

Додамо, що цими днями Тимур Данієлян бере участь у Чемпіонаті Європи з вітрильного спорту в класі «IQ FOIL», який проходить на озері Гарда в італійському місті Торболе. Вітаємо спорстменів із здобутими медалями та бажаємо надалі успіхів у професійному спорті. 

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com