У Тернополі відкриється психологічно-мистецька студія, де можна отримати допомогу сім'ям військовослужбовців та впо

dimpУ червні 2023 року Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека взяла участь у конкурсі проектних грантів за фінансової підтримки програмою «Culture Helps /Культура допомагає», яка імплементується «Іншою Освітою» спільно з «zusa» за підтримки Європейського Союзу, та успішно виграла його.
То ж, раді повідомити, що ми відкриваємо арт-середовище для внутрішньо переміщених осіб, військовослужбовців і їхніх сімей, де можна безкоштовно отримати фахову психологічну консультацію від спеціалістів-психологів. Також будуть проведені мистецькі майстер-класи з художником, керівником «Арт-студії Д.Р» Тернопіль» -Рустамом Давлетовим, де учасники матимуть змогу поринути у світ мистецтва, адже мистецтво лікує, надихає та відроджує. Координатор проєкту - Осуховська Світлана, членкиня УБА, керівниця проєкту «Відкрий в собі художника», організаторка мистецьких імпрез, виставок, вернісажів, творчих зустрічей з митцями краю, волонтерка, завідувачка відділу літератури з мистецтва Тернопільської ОУНБ. Викладачі проєкту:
Рустам Давлетов, художник, громадсько-культурний діяч, співзасновник громадської організації «Арт-студія Д.Р», організатор та меценат благодійних акцій і заходів — художні вечори «Drink&Draw», арт-ігри «Чарівні фарби», майстер-класи для ВПО, дітей з особливими потребами та дітей з малозабезпечених сімей. З метою долучити людей до художньої творчості, ГО «Арт-студія Д.Р» організовує та проводить заходи дозвілля та активного відпочинку. Найпопулярнішими серед них є Художній вечір «Drink&Draw», що створює атмосферу для невимушеного спілкування та реалізації художньо-творчого потенціалу кожного та Арт гра «Чарівні фарби», що об’єднує юних вихованців. Роботи художника представлені в Тернопільському обласному художньому музеї, інтернет-виставках та на благодійних аукціонах. Олена Тіунова — PhD, кандидатка психологічних наук, практикуюча психологиня, діюча членкиня Української спілки психотерапевтів; регіональний представниця Східно-Європейської асоціації арт-терапії (EEATA), розробниця арттерапевтичних програм, ведуча навчальних груп з арттерапії, досвід роботи в освітніх закладах, вищій школі - 30 років, керівниця проєктів - арт-терапевтичний табір «Кольорові сни», арт-фест «Таємниці нічних казок». УВАГА! Кількість місць обмежена. ! СТАРТУЄМО 25 липня 2023 року ! Для участі у студії заповніть, будь ласка, форму: https://forms.gle/ogn83rm7Me4xSRfD9

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com