На Тернопільщині є попит на фахівців у сфері бухгалтерії

1бкхгалтер 43433336 липня в Україні – День бухгалтера. Без фахівця цієї професії, древньої і до сьогодні необхідної, не може діяти жодне підприємство. Попит на бухгалтерів на ринку праці Тернопільщини існує постійно.

Упродовж І півріччя 2021 року роботодавці області мали 231 вакансію для фахівців цієї професії, з них 177 були укомплектовані за сприяння служби зайнятості. Повідомив директор Тернопільського обласного центру зайнятості Василь Олещук.

На 13 липня 2021 року для бухгалтерів актуальними були 6 вакансій із зарплатою до 12 тис. грн. Інформацію про ці пропозиції роботи можна отримати у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості; в Гусятинській, Збаразькій, Кременецькій та Шумській районних філіях Тернопільського обласного центру зайнятості.

Якщо Ви бухгалтер за освітою, зареєстровані у службі зайнятості як безробітний і бажаєте підвищити свою кваліфікацію, за спрямуванням служби можна навчатися за напрямами «Комп’ютеризований бухгалтерський облік» у Рівненському центрі професійно-технічної освіти (ЦПТО) ДСЗ (термін навчання 1 міс.), «Сучасні технології бухгалтерського обліку та фінансової звітності» в Одеському ЦПТО ДСЗ (0,5 міс.), «Організація та методика бухгалтерського обліку бюджетних установ» у Луганському ЦПТО ДСЗ (0,3 міс.), «Комп’ютеризація бухгалтерського обліку» в Дніпропетровському ЦПТО ДСЗ (термін навчання 1,2 міс.). Навчання проводиться за груповою формою, у т.ч. дистанційно, після завершення слухачі отримують свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Також професію обліковця з реєстрації бухгалтерських даних можна здобути в Гусятинському фаховому коледжі ТНТУ ім. І. Пулюя та Заліщицькому ВПУ; професію офісного службовця (бухгалтерія) - в Тернопільському ВПУ № 4 ім. М. Паращука. Після завершення навчання слухачі отримують свідоцтво про присвоєння робітничої професії.

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ служби зайнятості.

Принагідно вітаємо з професійним святом усіх фахівців, які мають справу із бухгалтерією. Нехай у Ваших справах всюди буди буде чіткий порядок і розрахунок, у родинах – злагода і добробут, над головою – мирне небо!

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Тернопільського обласного центру зайнятості

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com