З 1 квітня на водоймах Тернопільської області проходитиме операція «Нерест»

нерестЗ 1 квітня по 10 червня в межах Тернопільської області проводитиметься операція «Нерест». Протягом цього часу держінспектори з охорони навколишнього природного середовища у складі оперативних груп по боротьбі з браконьєрством здійснюватимуть посилений контроль за використанням водних живих ресурсів.

Державна екологічна інспекція у Тернопільській області попереджає, що за порушення «Правил любительського та спортивного рибальства» передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. Крім того порушники будуть змушені відшкодувати шкоду завдану рибним ресурсам.

Зазначимо, що весняно-літню заборону на лов риби та інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах Тернопільської області в 2020 році встановлено відповідно до наказу Управління державного агентства рибного господарства у Тернопільській області від 19.03.2020 року №12. Ним також передбачено, що любительське рибальство в нерестовий період дозволяється на спеціально визначених ділянках водойм однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом і тільки з берега. Детальніше з переліком місць, де дозволено любительське рибальство, можна ознайомитися за посиланням.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com