Книжкова виставка «Україна: шлях до свободи крізь віки»

IMG 5313Героїчна моя Україно,

Непокорена, вічна, стійка –

І синів не зігнуться коліна,

Не здригнеться в прицілі рука…

(Тамара Гнатович)

Це натхненні слова нашої землячки про страшне сьогодення! Вже 15 діб «ідуть бої за Свободу, за Віру, за думки мої й твої, за кожен клаптик рідної землі, за вільний поступ нашого народу»…

Це новітнє жорстоке протистояння з ворогом – черговий історичний етап нашої героїчної боротьби за свою Незалежність та утвердження нашої нації.

Книжкова виставка «Україна: шлях до свободи крізь віки», оформлена в Тернопільській обласній бібліотеці для дітей, відображає історичний шлях українців до усвідомлення і становлення себе як великої Нації.

У розділах «Козацькими шляхами», «На шляху до Соборності», «УПА в боротьбі за українську державу», «Майдан: герої не вмирають!» і «Твої герої, Україно!» представлені книги відомих авторів про героїчний шлях нашого народу до державності і велику людську жертовність козаків, Героїв Крут, упівців, Небесної Сотні, що боролись і віддали своє життя за рідну землю.

Нашу героїчну історію має знати кожен українець. Завітайте до обласної бібліотеки для дітей і перегляньте книги даної тематики на книжково-ілюстративній виставці Незалежність та утвердження української нації.

Книжкова виставка діятиме до 31 березня 2022 р.

IMG 5311

Колопенюк Марія,

провідна бібліографиня Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com