Очільник Тернопільщини В'ячеслав Негода долучився до засідання Президії Конгресу місцевих і регіональних влад

671a7a95a8446023149751

На розширеному засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад, за участі Президента України Володимира Зеленського, було обговорено основні положення Плану перемоги України.

До зустрічі долучилися всі керівники обласних військових адміністрацій та понад 200 членів Конгресу.

Президент Зеленський підкреслив важливість налагодженої комунікації між українськими органами місцевого самоврядування, зокрема територіальними громадами, та їхніми іноземними партнерами для поширення інформації про План перемоги. Він зазначив, що міжнародна підтримка є вирішальною для того, щоб завершити війну на умовах, справедливих для України.

Після завершення засідання В'ячеслав Негода закликав обласну раду та представників громад Тернопільщини звернутися до своїх закордонних партнерів для підтримки Плану перемоги, наголосивши, що лише спільні зусилля зможуть забезпечити справедливий мир. «Кожна громада, особливо міста, через активну співпрацю зі своїми іноземними партнерами зможе передати нашу консолідовану позицію та сприяти підтримці Плану перемоги. Українська єдність і спільні дії – ключ до справедливого миру», – зазначив Негода.

Керівники громад, народні депутати та обласні депутати підтвердили свою підтримку Плану Президента та висловили готовність до активної участі в його реалізації.

Очільник області також наголосив на тому, що українська єдність є основою перемоги, закликавши місцеві ради організувати позачергові сесії для обговорення та підтримки ініціатив Президента України щодо Плану перемоги. Він підкреслив важливість дипломатичної обережності у рішеннях, які ухвалюються на місцевому рівні, аби вони не суперечили загальній політиці держави.

На завершення зустрічі він ще раз відзначив, що українська єдність – ключ до перемоги, і закликав місцеві ради організувати позачергові сесії для обговорення ініціатив Президента та ухвалення рішень, які відповідатимуть державній політиці.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com