Фахівці центру зайнятості проінформували перевізників про обов'язковість офіційного оформлення трудових відносин

Автовокзал ТернопільІнформуємо перевізників про обов'язковість належного оформлення трудових відносин та дотримання вимог законодавства з питань праці.

Фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості разом з інспекторами праці Управління Держпраці в Тернопільскій області та фахівцями Пенсійного фонду взяли участь в інформаційно-роз’яснювальній кампанії з детінізації ринку праці та неприпустимості допуску до роботи працівників без належного оформлення трудових відносин у сферах транспорту та кур’єрській діяльності. Члени групи зустрілися із перевізниками та водіями центрального автовокзалу міста.

Вони звернули увагу на необхідність дотримання вимог законодавства про працю в частині належного оформлення трудових відносин, оплати праці найманих працівників, забезпечення їх прав на здорові та безпечні умови праці, на відпочинок, на загальнообов’язкове державне соціальне страхування; поінформували про відповідальність за використання незадекларованої праці, допуску до роботи працівників на умовах так званого «стажування» та підміну трудових відносин цивільно-правовими.

Фахівці Тернопільського МРЦЗ розповіли про соціальні послуги служби зайнятості та можливості з підготовки і добору кадрів.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com