Тернополян запрошують до участі у Базовому тренінгу програми «Молодіжний працівник»

trening molodigniy pratsivnik 09052024Міністерство молоді та спорту України спільно з Всеукраїнським молодіжним центром та за підтримки Програми розвитку ООН в Україні продовжує реалізовувати навчальну програму «Молодіжний працівник». Базовий тренінг відбудеться у Тернополі з 7 по 9 червня, та є першим навчальним рівнем програми «Молодіжний працівник». Участь у заході можуть брати представники Тернопільської міської територіальної громади:

• лідери та активісти громадських та благодійних організацій, які працюють з молоддю;
• публічні службовці, відповідальні за реалізацію молодіжної політики на місцевому та регіональному рівні;
• працівники молодіжних центрів та просторів, інших організацій, залучених до роботи з молоддю незалежно від форми власності.

Програма тренінгу:
Модуль 1. Молодіжна політика.
Модуль 2. Громада і молодіжна робота в громаді.
Модуль 3. Компетенції молодіжного працівника.

Під час тренінгу учасники зможуть обмінятися досвідом та знайти партнерів для реалізації спільних проектів в молодіжній сфері. По завершенню учасники отримають свідоцтво встановленого зразка про проходження Базового тренінгу Програми «Молодіжний працівник». Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/qQJGXgi8YuvSaL7m8. Кінцевий термін подання заявок – 3 червня 2024 року. Відібрані учасники будуть повідомлені 5 червня 2024 року в індивідуальному порядку. За детальнішою інформацією звертайтесь за номером 0352 52 56 95, або пишіть на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Долучайтесь до групи «Молодіжний Працівник» на Facebook. Детальна інформація про Програму на сайті. Організатори тренінгу: Управління сім`ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради, ГО «Центр Науки Тернополя».

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com