Повернення коштів за не ліцензійні ліки обійшлося жителю Тернопільщини в кругленьку суму грошей

шахраї телефон 00054Невідомі видурили у жителя села Підгороднє чималі кошти, обіцяючи повернути готівку за неефективні препарати, які він купував для лікування.

72-річний пенсіонер розповів, що впродовж тривалого часу купував медичні препарати на лікування. Однак нещодавно до нього зателефонував незнайомець, який представився співробітником поліції. Він повідомив, що продавці ліків виявилися шахраями, а препарати не ліцензійні. Чоловіку запропонували повернути витрачені кошти в сумі 3000 гривень, однак для оформлення певних документів необхідно заплатити. Чоловік впродовж трьох місяців перерахував на невідомі банківські рахунки майже 24 тисячі гривень. Коли ж заявник намагався зв'язатися з додзвонювачем, зрозумів, що став жертвою аферистів, адже телефон вже був вимкнений.

Правоохоронці звертаються до мешканців області з проханням купувати медпрепарати в офіційних місцях. Не потрібно довіряти невідомим, які телефонують до вас з подібного роду інформацією. Пам'ятайте зловмисники щодня придумують нові способи афер з метою незаконно збагатитися за чужий рахунок.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com