Як закуповувати ефективно та екологічно. Запрошують на презентацію нових інструментів для закупівель

zakypiliДіалог з замовниками і постачальниками сфери публічних закупівель: як закуповувати ефективно та екологічно. Запрошуємо на презентацію нових інструментів для просування енергоефективності у сфері публічних закупівель. 16 травня 2024 року/ Очна та онлайн участь. Під час заходу про:

• роль енергоефективності у сфері публічних закупівель

• реформу сфери публічних закупівель і можливості замовників застосовувати критерії та методи оцінки пропозиції на підтримку енергоефективності в закупівлях, зокрема метод оцінки вартості життєвого циклу
• розвиток технічного регулювання щодо вимог екодизайну та наявність нормативно-правових актів, стандартів і маркувань для застосування вимог до енергоефективності в публічних закупівлях тощо. Презентація напрацьованих/оновлених інструментів командою експертів проекту GIZ:
• історії успіху енергоефективності в публічних закупівлях
• проєкт оновленої Примірної методики визначення вартості життєвого циклу
• Калькулятор для розрахунку вартості життєвого циклу предмету закупівлі
• інформаційний розділ на https://infobox.prozorro.org/ - «Екологічні вимоги». Учасники, що відвідають захід очно отримають сертифікати учасника і можливість подальших консультації від команди експертів-практиків проекту GIZ.
Реєстрація обов’язкова і триває до 14 травня – 12:00. Заповнить будь-ласка Анкету учасника https://docs.google.com/.../1FAIpQLSc4TGFk.../viewform. Більше інформації: http://surl.li/tmlxt
 

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com