Оперативники у Тернополі прикрили наркопритон

наркотики 22862Кілька місяців в одній з квартир багатоповерхівки обласного центру існував наркопритон. Його облаштував сам господар.

На сторонніх підозрілих осіб в будинку постійно скаржилися місцеві мешканці. Нарікали люди на сморід з квартири, тарганів та антисанітарію.

- Наркопритон функціонував на шостому поверсі одного із будинків на вулиці Симоненка, - розповів начальник управління боротьби з наркозлочинністю в Тернопільській області ДБН НПУ Михайло Димида. - Господар помешкання - наркозалежна особа. Чоловік вже тривалий час вживає важкі синтетичні наркотики та марихуану. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за продаж наркотиків.

Власник наркопритону безробітний. Він дозволяв наркозалежним особам приходити до нього і вживати заборонені речовини. Розраховувалися за місцеперебування гості наркотиками.

Під час обшуку, проведеного в квартирі підозрюваного виявили бульбулятори та лампочки з залишками наркосировини, яку він та його гості використовували для вживання наркотиків.

наркотики 411121

DSC07935

У ході розслідування стало відомо, що тернополянин час від часу займався і розповсюдженням наркотиків. Де він їх брав, встановить слідство.

Вирішується питання про обрання тернополянину міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, повідомляють у поліції.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com