Контролери запрацювали: у пасажирів громадського транспорту Тернополя перевіряють наявність квитків

тролейбус контрольЗ 1 липня у Тернополі працівники муніципальної інспекції спільно з контролерами КП «Тернопільелектротранс» розпочали рейди міським громадським транспортом.

Вони перевіряють пасажирів на наявність проїзних квитків та посвідчень, які надають можливість безкоштовного проїзду.

Як наголосив начальник управління муніципальної інспекції Ігор Максимів, щоденно працюватимуть спільні групи у складі двох контролерів та муніципального інспектора, які в різний час доби та на різних маршрутах громадського транспорту міста здійснюватимуть контроль за оплатою проїзду пасажирами та за видачею водіями і кондукторами проїзних квитків, роздрукованих з валідатора.

Усіх тернополян закликають бути відповідальними та після сплати за проїзд у громадському транспорті вимагати у водіїв чи кондукторів квиток. Адже за безквитковий проїзд саме пасажир підлягає адміністративній відповідальності за ч.2 ст. 135 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

При виявленні порушень у тролейбусах, автобусах або маршрутках жителі Тернополя можуть повідомляти працівників управління муніципальної інспекції. Зробити це можна за тел.: 40 41 67 та +38 073 015 1481 (Viber).

Звернемо увагу, що під час рейдів контролери перевірятимуть також дотримання пасажирами, кондукторами і водіями карантинних вимог – а саме: носіння засобів індивідуального захисту під час проїзду в громадському транспорті та здійснення перевезень в межах кількості місць для сидіння.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com