Прокурори вимагають усунути перешкоди у користуванні земельною ділянкою, яка знаходиться в межах охоронної зони пам’ятки природи

syddПрокурори Спеціалізованої екологічної прокуратури Тернопільської обласної прокуратури звернулись до суду з позовом в інтересах держави про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, яка знаходиться в межах охоронної зони пам’ятки природи загальнодержавного значення «Печера «Озерна» на території Національного природного парку «Дністровський каньйон».
Прокурорами встановлено, що всупереч вимогам чинного законодавства, земельну ділянку природно-заповідного фонду передано у приватну власність як землю сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах територій об’єкта ПЗФ. Ухвалою Борщівського районного суду Тернопільської області відкрито провадження у справі. Довідково: «Печера Озерна» - гіпсова печера, геологічна пам'ятка природи загальнодержавного значення в Україні. Охороняється державою згідно законодавства. В межах охоронної зони пам’ятки заборонена сільськогосподарська діяльність.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com