У Кременці планують відкрити сучасний реабілітаційний центр

4666467 999Сучасний реабілітаційний центр європейського зразка для дітей та молоді збудують у Кременці. Про це пише пресслужба ТОДА.

Приміщення площею біля 1700 кв.м планують збудувати на протязі 2021-2022 років. Воно буде розраховане більше, ніж на 100 осіб.

Також в рамках проекту хочуть створити навчально-тренінговий центр для підвищення кваліфікації фахівців з соціальних послуг, де зможуть навчатися спеціалісти з усіх регіонів України.

«Це наш спільний проект в рамках програми транскордонної співпраці "Польща-Білорусь-Україна". Його мета - надання соціальних послуг для дітей з особливими потребами. У центрі зможуть займатися не лише діти з Кременецького району, а й інших населених пунктів. Загалом, більше, ніж 100 осіб. Це перший пілотний проект не лише на Тернопільщині, а й в Україні. Завдяки йому наша область може стати лідером серед регіонів України в сфері надання соціальних послуг за новими методиками та технологіями реабілітації», - зазначив заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Устенко.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com