У завищенні вартості будівництва Водної арени підозрюють чиновника ОДА

корупція 66665У завищенні вартості робіт при будівництві каналу «Водної арени» у Тернополі підозрюють товариство-підрядника та інспектора відділу управління капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації, - йдеться у повідомленні пресслужби обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що між управлінням капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації та одним з товариств з обмеженою відповідальністю укладено договір підряду щодо будівництва гідротехнічних споруд веслувального каналу з інфраструктурою «Водна арена Тернопіль». Під час будівництва каналу  підрядник у актах приймання-передачі виконаних робіт за червень, серпень, вересень 2020 року вказав неправдиві дані щодо обсягу виконаної роботи, а інспектор з технічного нагляду належно не перевірив дані, зазначені в документах. На підставі підписаних актів управлінням ОДА підряднику були перераховані кошти, якими товариство розпорядилось на власний розсуд. Через неправомірні дії підозрюваних осіб бюджету спричинено збитків на суму майже 160 000 гривень.
Триває розслідування, яке  здійснюють слідчі СУ ГУНП в Тернопільській області під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com