Минулої доби сталося чотири пожежі на Тернопільщині

пожежа пожежник 5839392012Минулої доби рятувальниками області врятовано одну житлову та дві господарських будівлі, гараж й автомобіль.

9 грудня близько 17.00 години у Почаєві Кременецького району на вул. Крушельницької виникла пожежа у прибудові приватного житлового будинку, що належить місцевому жителю. Вогнем знищено прибудову площею 18 м кв., твердопаливний котел та речі домашнього вжитку.

Цього ж дня о 19:00 у Тернополі на вул. Микулинецькій виникла пожежа металевого гаража на території місцевого гаражного кооперативу, внаслідок якої вогнем знищено електроінструмент, речі домашнього вжитку на площі 8 м кв., пошкоджено облицювання стін гаража на площі 15 м кв., фару та решітку автомобіля «Skoda Octavia». Вогнеборці пожежу загасили й врятували автомобіль «Skoda Octavia» та будівлю гаража.

О 23:42 у с. Золотий Потік Чортківського району на вул. Шевченка виникла пожежа господарської будівлі на території приватного домогосподарства місцевої жительки. Вогнем знищено покриття будівлі на площі 10 м кв., 2 м куб. дров, пошкоджено перекриття на площі 10 м кв. та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговими караулами та місцевою пожежною командою с. Золотий Потік.

10 грудня о 5:40 у с. Космирин Чортківського району виникла пожежа господарської будівлі на території колишнього сільгосппідприємства, що належить місцевому жителю. Вогнем знищено відходи деревини на площі 100 м кв., пошкоджено господарську будівлю на площі 100 м кв. Місцева пожежна команда з черговими караулами загасили загоряння.

Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються, – зазначають в Головному управлінні ДСНС України у Тернопільській області.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com