Тернополян попереджають про ускладнення погодних умов

сніг дощЗа даними Тернопільського обласного центру з гідрометеорології, 20 грудня на дорогах очікується ожеледиця, вранці та вдень пориви північно-західного вітру 15-20 м/с, хуртовина (І рівень небезпечності (жовтий- НМЯ І).

У неділю, 19 грудня, впродовж усього дня в Тернополі та населених пунктах громади падали опади у вигляді дощу, а вночі 20 грудня розпочався мокрий сніг.

Зважаючи на подальші прогнозовані опади та зниження температури зовнішнього повітря, жителів краю закликають бути обережними та нагадують пішоходам і водіям про необхідність дотримання правил дорожнього руху.

Мешканців житлових будинків для забезпечення належного механізованого утримання прибудинкових територій прохання утриматися від паркування транспортних засобів в дворах. Пішоходів просять звернути увагу на наявність протектора у взутті і перейти на так звану «зимову ходу».

Також комунальники звертаються до водіїв транспортних засобів з проханням не паркувати автомобілі на узбіччі доріг, щоб не перешкоджати роботі снігоочисної техніки.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com