У фінансові шахрайства потрапляють жителі Тернопільщини

internetПотерпілий в соцмережі знайшов оголошення про можливість підробітку шляхом інвестування власних коштів та повернення їх з відсотками та спокусився на пропозицію. Чоловік перейшов за посиланням аби взяти участь в програмі крипто-інвестування у приватній торговій платформі.
Консультант повідомив, що для того аби новачку почати торгівлю та отримати прибуток, потрібно систематично вкласти певні суми. Потерпілий перерахував на невідомі рахунки декілька платежів у розмірі понад 100 000 гривень. Опісля, аферисти заблокували його в мережі. За фактом шахрайства розпочато кримінальне провадження. Варто пам'ятати, що не існує гарантованих інвестицій або методу, який допоможе заробити велику суму грошей швидко і без зусиль. Тож у разі отримання подібної пропозиції слід знайти більше інформації про неї та компанію, з якою вона пов'язана. Аби запобігти шахрайству дотримуйтесь простих правил:
не здійснюйте ніякий фінансових операцій та не перераховуйте власні кошти на невідомі рахунки, навіть якщо обіцяють швидкі захмарні заробітки;
нікому не надсилайте паспортні дані та код вашої банківської картки;
не реєструйтеся на невідомих сервісах і не проходьте верифікацію;
завжди вмикайте критичне мислення — якщо людина не надає ніякої інформації про компанію, найімовірніше, це шахрай.
Не дайте себе ошукати.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com