У Тернополі оберуть кращий молодий музичний гурт України

final 1Вже менш ніж за тиждень ми дізнаємось ім’я переможця легендарного, вже восьмого конкурсу Koza Music Battle – хто ж отримає головний приз 20 000 грн, всесвітню славу та визнання?

У середу, 29 листопада, о 18:00 в креативному кластері Na пошті пройде останній змаг учасників Koza Music Battle 2023. Вхід на всі концерти батлу - вільний, заповніть анкету, аби зареєструватися на фінал: https://forms.gle/jUfSExEjHqH2pxM77 ; або приєднуйтеся до онлайн-трансляції: https://www.youtube.com/live/nGaOuNC2mv0?si=9LFbBFIM69D_Yrxd . З-поміж 100 українських гуртів до фіналу КМВ дісталися тернопільські панки The Artistic Rats та кримський гурт provulok. «Важливо залишатись чесним у своїй музиці, важливо викликати справжні емоції у слухача, - пишуть фіналісти КМБ 2023 гурт The Artistic Rats. – Ми працюємо над собою, працюємо над тим, щоб одного дня прокинутись з чітким усвідомленням, що започаткували свій власний стиль. Стиль, який будуть наслідувати та розвивати інші гурти. Звучить як юнацька мрія, але в цьому – її краса». Provulok — це проєкт кримчанина Льомана Судакли, який грає гіпнотичний шугейз в інструментальному форматі. Проєкт був заснований без конкретної цілі, надихався кримською природою та ностальгією за домом. Особливою гостею фіналу стане Grisly Faye – проект Маргарити Кулічової. Співачка вже випустила міні-альбом “Drown” (2014), альбом “From Far Away” (2016) та декілька синглів. Маргарита — композиторка, саундпродюсерка, випускниця Moving Academy for Performing Arts (Нідерланди) та магістерської програми університету Kino Eyes (Португалія), авторка саундтреку до фільму «Співає Івано-Франківськ теплокомуненерго». Визначати переможця музичного конкурсу буде кваліфіковане журі. Цього року це потужні гуру своєї сфери, а саме:

Данило Панімаш – український музичний журналіст, заступник головного редактора медія СЛУХ.

Ірена Карпа – українська письменниця, співачка, журналістка, громадська діячка. Солістка гурту QARPA. Авторка курсів «My Story» та «Терапевтичне письмо з Карпою».

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com