У Тернополі відбудеться воркшоп "Women Biz Days 2024"

kyiv1-2 лютого у Тернополі пройде воркшоп Women Biz Days для представниць бізнесу у різних сфер діяльності: торгівлі і ресторанного бізнесу, переробної промисловості і сільського господарства, освіти і сфери послуг, дизайну та креативної індустрії. Women Biz Days - це історія не тільки про бізнес, а й про те як розвивати власну особистість! Ти маєш шанс на два дні зануритись в атмосферу натхнення та відкрити для себе нові можливості. ГО «Український центр сприяння інвестиціям та торгівлі» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запрошує тебе взяти участь у Women Biz Days.
 
ІІ заїзд: 1-2 лютого 2024 - м. Тернопіль (для організацій громадянського суспільства)
ІІІ заїзд: 29 лютого - 1 березня 2024 - м. Ужгород
IV заїзд: 18-19 квітня 2024 - м. Хмельницький
V заїзд: 16-17 травня 2024 - онлайн
VI заїзд: 11-12 червня 2024 - м. Київ
 
Організаційні особливості
Участь безкоштовна за умови отримання від організаторів підтвердження участі. Підтвердження участі Ви отримаєте на електронну пошту, зазначену під час реєстрації в онлайн-анкеті. Витрати (навчання, проживання, харчування) покриваються організаторами. Логістичні (транспорті) витрати фінансуються учасницями особисто. Наявність няні під час проведення Women Biz Days для для групи дітей віком 3-12 років (за умови попереднього узгодження з організаторами)

Критерії відбору учасниць
- опис бізнесу / підприємства
- мотивація до участі у Women Biz Days
- очікування від участі у Women Biz Days
- можливості / перспективи подальшого розвитку
- ведення всіх каналів комунікації українською або англійською мовами
- відсутність діяльності на ринку російської федерації та республіки білорусь

Інформація про Women Biz Days в соціальних мережах:
Координаторка Women Biz Days:
Тетяна Сорокопуд / Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. / +38 068 949 89 76. Організатори використовуватимуть персональні дані для забезпечення процесу комунікації з учасницями Women Biz Days та формування внутрішнього звіту за результатами проєкту. Залишайте заявку за посиланням https://www.surveymonkey.com/r/WW3V63W та очікуйте на результати відбору (за 2 тижні до початку воркшопу). Кількість учасниць на воркшопі — 20 осіб.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com