У додатку «е-Тернопіль» можна оплачувати за паркування автомобіля

parkuvannya 01032024Понад 2000 паркувальних сесій здійснили користувачі через мобільний додаток «е-Тернопіль». Адже це просто та зручно оплачувати онлайн за паркування автотранспорту на платних паркувальних майданчиках міста. Днями завершилися технічні процедури у мобільному додатку «е-Тернопіль» щодо зміни оператора паркування, який був визначений на конкурсі. Технічні зміни ніяким чином не вплинули на функціонал користувача. Тож нагадуємо усім користувачам, що зручно та просто оплачувати за паркування автотранспорту на платних майданчиках для паркування у мобільному додатку «е-Тернопіль».

Як працює послуга оплати за паркування ?

  • у мобільному додатку на головному екрані користувачу необхідно вибрати вкладку «Паркування»;
  • ввести номер автомобіля;
  • обрати тип паркування – погодинне або абонемент. Погодинне – це від однієї до 12 годин, або абонементи денні (діють 24 години з моменту оплати), або місячні (діють 30 календарних днів з моменту оплати);
  • визначити майданчик для паркування та оплатити за послугу.

Контролювати оплату за паркування будуть муніципальні інспектори за допомогою спеціалізованих планшетів та програмного забезпечення. Також розділі «Паркування» користувачі у верхньому правому куті натиснувши на букву «і» зможуть знайти відповіді на найбільш популярні запитання, а також переглянути архів оплат. У телеграмі працює чатбот технічної підтримки https://t.me/eternopil_bot, де ви зможете отримати відповіді на свої запитання чи надати пропозиції. 

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com