ZLIVA NA PRAVO - презентує свою дебютну відеороботу на пісню - «Дешеве кіно»

9767564«Дешеве кіно» транслює думку про те, що минуле слід залишити в минулому. Перекреслити, переступити, «залишити минуле за плечима». Навчитися називати все своїми іменами, перестати обманювати себе, щоб раз і назавжди розпрощатися з багажем непотребу. Подякувати за все, що було, побажати успіху одне одному і розбігтися, щоб дати місце чомусь новому. Звідси й метафоричний заклик про «Давай облишимо знімати це кіно».

 

Зважаючи на те, що фронтмен гурту є професійним актором, а команда складалася з кінопрофесіоналів - кліп вийшов повноцінним короткометражним фільмом.

«Історія самої пісні «Дешеве Кіно» почалася ще у 2012-му році, коли текст пісні подарував нам друг гурту. Але в той час не доходили руки, щоб її зробити. Текст був, мінімальна мелодія була, але ніякого аранжування не існувало. Тоді ми її так і не зробили. А вже з трансформацією групи, коли ZNP остаточно сформувалися як тріо, пісню переробили і від попереднього подарованого вірша залишилася тільки назва — «Дешеве Кіно», - згадує лідер команди, Володимир Ковбель.

А сама композиція передує появі, наприкінці жовтня, повноцінного альбому під назвою - «naNOvo», куди потрапить і нинішня прем’єра ZLIVA NA PRAVO — пісня «Дешеве Кіно».

Лінк для прослуховування синглу «Дешеве кіно»: https://zlivanapravo.fanlink.to/deshevekino

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com