Боксерки з Тернополя вибороли право представляти Україну на чемпіонаті Європи

boks krysiuk vovk ternpil 01 2022 1 1Представники з усіх областей України з’їхались до Тернополя боротись за титул чемпіона України з боксу. Змагання проходили серед чоловіків і жінок (U-22) з 23 до 30 січня.

Також спортсмени виборювали можливість стати учасником чемпіонату Європи, який незабаром відбудеться у Хорватії. Отримали таке право тернополянки Каріна Вовк та Олеся Крисюк, які у своїх вагових категоріях стали чемпіонками України з боксу серед жінок.

«Вчора, ми це зробили – дев’ятиразова чемпіонка України, - поділилась враженнями від участі у турнірі на своїй сторінці у соцмережах Олеся Крисюк. - Так, було зовсім нелегко, бо дорога до перемоги потребує надзвичайно багато старань. Знову ж таки ця перемога - це велика відповідальність за покладені на мене надії. Дякую усім, хто долучився до цієї справи, а саме: моїм батькам та сестричці, бо їхня безмежна любов і щоденна молитва та віра в мене - це щось неймовірне, тренеру Руслану Фірману, бо він - це друге я, команді професіоналів своєї справи, бо без їхньої підтримки, моє тіло не було б у такій формі, друзям, хрещеним батькам, родичам, знайомим, а також усім хто цікавився та вболівав за мене. Нехай Господь обдарує Вас і ваші сім’ї любов’ю, миром, злагодою. Слава Богу за все».

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com