Компанія освітніх технологій допомогла понад півсотні медичним та соціальним закладаму боротьбі з COVID-19

коронавірус 538776711Українська компанія розробник і виробник продуктів для STEАM та інклюзивної освіти Ensof протягом першого місяця карантину зорієнтувала свою роботу на наданні благодійної допомоги по всій території України.

Завдяки співпраці з керівництвом обласних адміністрацій та профільними департаментами, які оперативновідреагували на пропозицію від компанії, таку допомогу отримали Донецька, Чернівецька, Кіровоградська, Херсонська, Черкаська, Полтавська, Тернопільська, Рівненська, Івано-Франківська, Львівська, Волинська, Сумська, Житомирська, Миколаївська, Одеська та Закарпатська області.

Благодійна допомога була спрямована на придбання засобів захисту, дезінфекції, медикаментів та інших речей з метою протидії поширенню COVID-19 та забезпечення нагальних потреб соціальних та медичних закладів. Найбільше її потребували психоневрологічні інтернати, лікарні, геріатричні заклади, дитячі будинки-інтернати, пологові будинки та територіальні центри соціального обслуговування.

«Пандемія коронавірусу та пов’язані з нею карантинні заходи стрімко та суттєво погіршили економічну ситуацію в країні. Безумовно, криза призвела до суттєвих перешкод для ведення бізнесу, але й, водночас, дала поштовх для пошуку нових можливостей. З першого дня введення карантину, компанія почала працювати дистанційно. Відчуваючи соціальну відповідальність роботодавців, ми не звільнили жодного працівника, зберегли виплати заробітних плат у повному обсязі. У відповідь отримали від нашої команди безліч креативних ідей щодо розвитку бізнесу. Тому звертаюсь до бізнесменів-роботодавців: будьте соціально відповідальними – це вигідно!Також, за цей час ми долучилися й до благодійного руху. З метою протидії поширенню коронавірусної хвороби, компанія Ensof надала допомогу медичним та соціальним закладам у шістнадцяти областях України», - зазначає співвласник компанії Святослав Серебрянський.

Окрім цього, під час карантину за підтримки компанії освітніх технологій було видрукувано книгишрифтом Брайля для Львівського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації «Українська спілка інвалідів – УСІ».

«Долучитися до друку книг для осіб з вадами зору було важливо, адже для незрячої людини книга – це вікно у світ. Більш того, для нас це була справа честі, оскільки розробка та впровадження технологій для інклюзивної освіти є одним з головних напрямів діяльності компанії», - Святослав Серебрянський.

Загалом компанія ENSOF виділила 855 тис. грн на боротьбу з поширенням COVID-19.

У цей складний час бізнес підтримав медиків, соціально-незахищені верстви населення і в цілому державу. В свою чергу, Президент України Володимир Зеленський неодноразово наголошував на необхідності підтримки підприємців. Сподіваємося, уряд та парламент, в межах своїх повноважень, зроблять усе можливе щоб бізнес отримав реальну підтримку з боку держави.

Департамент комунікацій ENSOF

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com