7 років за ґратами проведе житель Теребовлянщини, який жорстоко вбив дружину

тюрма 344343Тернопільський апеляційний суд погодився із позицією обвинувача й залишив без змін вирок суду першої інстанції, не задовольнивши апеляційної скарги захисника обвинуваченого - жителя села Підгайчики Теребовлянського району, який завдав смертельних тілесних ушкоджень ножем дружині під час побутового конфлікту.

Прокурор Тернопільської обласної прокуратури довів у суді, що 13 травня 2017 року обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, сварився зі своїм пасинком. Коли сварка переросла у бійку, жінка намагалась зупинити чоловіків й припинити її, ставши між ними. Під час хаотичного руху усіх учасників конфлікту нетверезий господар будинку узяв до рук ножа і умисно завдав удару дружині у праву частину грудей. За його словами, він не передбачав можливості заподіяння своїми діями смерті потерпілій, проте жінка померла від крововтрати через травму.

Як зазначають у пресслужбі обласної прокуратури, судом першої інстанції обвинуваченого визнано винним та призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com