За ліки, що не лікують, тернополянин заплатив понад 250 тисяч гривень

ліки інтернет 31Жертвою шахрайської пастки став 74-річний житель обласного центру. Зловмисники видурили у нього понад 250 тисяч гривень, обіцяючи повернути кошти за неефективні препарати, які він купував через інтернет. Про інцидент повідомляють у Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Як розповів потерпілий, упродовж трьох років він в мережі замовляв начебто ліки, сподіваючись покращити стан здоров’я. Проте нещодавно до нього зателефонував незнайомець, який представився співробітником Департаменту соціального захисту і повідомив, що фірму, де купував препарати пенсіонер, підозрюють у торгівлі неякісною продукцією. У зв’язку з чим тернополянину пообіцяли відшкодувати кошти за неефективні ліки. Чоловік погодився.

Аферисти ще декілька разів під виглядом соцпрацівників телефонували до потерпілого. Обіцяли якнайшвидше повернути гроші, натомість вимагали у нього о платити різні послуги: оформлення медстрахівки, документів, податок тощо. У підсумку пенсіонер перерахував на рахунки, які вказали шахраї, понад 250 тисяч гривень.

Поліцейські працюють над розкриттям злочину та радять краянам бути пильними, не довіряти незнайомцям, тим паче, коли йдеться про гроші.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com