Розпочався обласний фотоконкурс «Ранкова зарядка під час карантину вдома»

462a6eaad547e5003105c8d9b2357117Тернопільський обласний Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» оголошує фотоконкурс «Ранкова зарядка під час карантину вдома».

Триватиме захід з 5 травня до 1 червня 2020 року. В його рамках пропонується представляти фото, де зображена ранкова зарядка, яку виконують вдома під час карантину діти та дорослі - одна, дві особи і навіть ціла сім’я.

Світлини потрібно надсилати в електронному вигляді в форматі JPEG на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Фотографії учасників будуть викладені на сторінці обласного Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у Фейсбук за адресою:https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/, на сайті управління. Свою оцінку роботам, поставивши лайк під фото, яке сподобалось, зможуть усі бажаючі. Також ще одну трійку призерів визначить журі.

Ознайомитись з положенням про проведення Конкурсу можна на сайті Управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА http://oblsport.te.ua/ в розділі Положення.

Результати фотоконкурсу будуть оприлюднені 15 червня 2020 року на сторінці Тернопільського обласного Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у Фейсбук. Учасники та переможці будуть відзначені призами та сувенірами.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com