У школах Тернополя впроваджується автоматизована система пільгового харчування

idalnya shkola 26 27122023З 8 січня у школах Тернополя запрацює ефективна автоматизована система обліку пільгового харчування, що дозволить дітям пільгових категорій отримувати безкоштовний обід за допомогою «Карти тернополянина». Цей крок забезпечить точний облік пільгового харчування та сприятиме оптимізації витрат міського бюджету, оскільки відшкодування підприємцям за надані послуги буде проводитися відповідно до реальних показників. Безкоштовне харчування у закладах освіти за допомогою «Карти тернополянина» буде доступне для дітей, які:

  • мають право на безкоштовне харчування (діти захисників та захисниць, діти-сироти, діти з малозабезпечених сімей, з особливими освітніми потребами, з числа ВПО та ін.);
  • оновили «Карту тернополянина» або виготовили нову для безкоштовного харчування у закладі освіти.

Також уже з нового семестру учні інших категорій зможуть розраховуватися звичайною учнівською «Картою тернополянина» за комплексний обід у школах. Вартість одного обіду становитиме 50 грн, а інформація про те, що дитина пообідала у школі, буде доступна батькам в мобільному додатку «е-Тернопіль».

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com